Back to All Events

Hvordan leve naturlig & giftfritt?

  • Inspira Living Bildøyveien 11c Straume Norway (map)


Nordmenn topper statistikkene når det gjelder antall giftstoffer i kroppen. Det kan være alt fra miljøgifter til sprøytemidler og tilsetningstoffer i mat, drikke, hud- & hårprodukter, vaskemidler m.m. 

Det kan føles overveldende å skulle komme i gang med en mer naturlig og giftfri livsstil, men eteriske oljer gjør det både enkelt og gøy å ta det første steget! 

Eteriske oljer er naturlige, aromatiske komponenter vi finner i planteriket. De består av hundrevis av potente virkestoffer og er noen av de mest effektive, naturlige verktøyene vi har for å ta vare på helsen vår 🌿

Eteriske oljer passer for både barn og voksne. De kan støtte immunforsvar, fordøyelse, detox, luftveier, forbrenning, hud, uro, søvn og konsentrasjon, i tillegg til å løfte humøret, balansere hormonene, rense inneklima og gi oss energi! 

Iselin er kostholdsveileder, yogalærer og oljeveileder. Hun skal fortelle litt om hva eteriske oljer er, hvordan vi kan bruke de i hverdagen og hvordan de virker, samt om naturlig og giftfri livsstil. 

Velkommen til en inspirerende kveld! 🌿

PRIS: 150. Inkluderer en gratis eterisk olje (verdi 150 kroner). 

PÅMELDING: Vipps - velg "Kjøp og betal", søk opp Urban Essentials Oslo eller #522549. Velg Oljeklasse Inspira Living 25/10 (nederst i menyen). 

Begrenset antall plasser og derfor kun åpent for deg som ikke har en dōTERRA konto enda.

Link til Facebook arrangement.

Earlier Event: October 23
Hvordan leve naturlig & giftfritt?
Later Event: November 13
Hvordan leve naturlig & giftfritt?