Back to All Events

Hvordan redusere giftstoffer og leve mer naturlig?

  • Vitales Bogstadveien 51 Oslo Norway (map)

Siste mulighet for oljeklasse i 2018, kun fire plasser!

Nordmenn topper statistikkene når det gjelder antall giftstoffer i blodet. Det kan være alt fra miljøgifter til sprøytemidler og tilsetningstoffer i mat, drikke, hud- & hårprodukter, vaskemidler m.m.

Det kan føles overveldende å skulle komme i gang med en mer naturlig og giftfri livsstil, men eteriske oljer gjør det både enkelt, billig og gøy å ta det første steget! 

Eteriske oljer er naturlige, aromatiske komponenter vi finner i planteriket. De består av hundrevis av potente virkestoffer og er noen av de mest effektive, naturlige verktøyene vi har for å ta vare på helsen vår 🌿

Eteriske oljer passer for både barn og voksne. De kan støtte immunforsvar, fordøyelse, detox, luftveier, forbrenning, hud, uro, søvn og konsentrasjon, i tillegg til å løfte humøret, balansere hormonene, rense inneklima og gi oss energi! 

Iselin er kostholdsveileder, yogalærer og oljeveileder. Hun brenner for en forebyggende og naturlig livsstil, og skal fortelle litt om hva eteriske oljer er, hvordan vi kan bruke de i hverdagen og hvordan de virker, samt hvordan vi kan leve mer naturlig og giftfritt. 

Velkommen til en inspirerende kveld! 🌿

Kun åpent for deg som ikke har en dōTERRA konto enda på grunn av begrenset antall plasser!

PÅMELDING: Vipps - velg "Kjøp og betal", søk opp Urban Essentials Oslo eller #522549. Velg Oljeklasse Vitales 13/12. 

PRIS: 200kr. Inkluderer en gratis eterisk olje (verdi 200 kroner).

Link til Facebook arrangement.

Earlier Event: December 9
Introduksjon til eteriske oljer
Later Event: January 15
Introduksjon til eteriske oljer