Back to All Events

Online introduksjon i eteriske oljer!

For deg som ikke bor i Oslo og har mulighet til å komme på oljeklasse, får du nå muligheten til å være med online. Det blir et Zoom møte med maks seks deltagere, slik at alle får muligheten til å stille spørsmål og være delaktig i møtet. 

Er du sliten, stresset eller sover dårlig? Plages du med hodepine, fordøyelsen eller andre hverdagsplager? Vil du løfte humør, energi og friske opp inneklimaet på en helt naturlig måte?

Da er dette noe for deg! 🌿

Eteriske oljer er naturlige, aromatiske komponenter vi finner i planteriket. De består av hundrevis av potente virkestoffer og er noen av de mest effektive, naturlige verktøyene vi har for å ta vare på helsen vår. 🌿

De kan brukes i alt fra matlaging og rengjøring til skjønnhetspleie og massasje, men viktigst av alt for å støtte kroppen og helsen vår med større og mindre utfordringer. De passer for både barn og voksne og kan støtte immunforsvar, fordøyelse, luftveier, forbrenning, hud, uro og konsentrasjon, i tillegg til å løfte humøret, rense inneluften og gi energi! 

Iselin er kostholdsveileder, yogini og underviser i eteriske oljer. Hun skal snakke litt om hva eteriske oljer er, hvordan vi kan bruke de i hverdagen og hvordan de virker.

PÅMELDING: Trykk "skal" på Facebook arrangementet og du vil få tilsendt Zoom link i forkant av møtet.  

Velkommen til en inspirerende kveld! 🌿