Back to All Events

Online introduksjon i eteriske oljer!

Eteriske oljer er naturlige, aromatiske komponenter vi finner i planteriket. De består av hundrevis av potente virkestoffer og er noen av de mest effektive, naturlige verktøyene vi har for å ta vare på helsen vår 🌿

De kan brukes i alt fra matlaging og rengjøring til skjønnhetspleie og massasje, men viktigst av alt for å støtte kroppen og helsen vår med større og mindre utfordringer. De passer for både barn og voksne og kan støtte immunforsvar, fordøyelse, luftveier, forbrenning, hud, uro og konsentrasjon, i tillegg til å løfte humøret, rense inneluften og gi energi!

Iselin er kostholdsveileder, yogalærer og oljeveileder. Hun vil fortelle hva eteriske oljer er, hvordan vi kan bruke de i hverdagen og hvordan de virker. I tillegg blir det fokus på naturlig og giftfri livsstil.

PÅMELDING: For å delta trykk "skal" Facebook arrangementet og meld deg på via Vipps. Du vil få tilsendt Zoom link til møtet i forkant av oljeklassen. Ikke på Facebook? Send mail så ordner vi det.

PRIS: Symbolsk sum på 50kr for å reservere plass. Vipps 50kr til #522549 (velg betal, ikke Vipps en venn). Merk: "Online oljeklasse 26/9".

Kun åpent for deg uten dōTERRA konto pga. begrensning på antall plasser.


Velkommen til en inspirerende kveld! 🌿

Earlier Event: September 16
Introduksjon til eteriske oljer