Back to All Events

Gratis online introduksjon i eteriske oljer!

Kun åpent for deg som ikke har dōTERRA konto. 

Introduksjonen er satt opp som et online møte. Det betyr at alle er delaktige og det er det plass til maks syv deltagere. På denne måten blir det rom for spørsmål underveis, slik at alle kan få svar på det de lurer på. 

Eteriske oljer er naturlige, aromatiske komponenter vi finner i planteriket. De består av hundrevis av potente virkestoffer og er noen av de mest effektive, naturlige verktøyene vi har for å ta vare på helsen vår 🌿

De kan brukes i alt fra matlaging og rengjøring til skjønnhetspleie og massasje, men viktigst av alt for å støtte kroppen og helsen vår med større og mindre utfordringer. De passer for både barn og voksne og kan støtte immunforsvar, fordøyelse, luftveier, forbrenning, hud, uro og konsentrasjon, i tillegg til å løfte humøret, rense inneluften og gi energi! 

Iselin er kostholdsveileder, yogalærer og oljeveileder. Hun vil fortelle hva eteriske oljer er, hvordan vi kan bruke de i hverdagen og hvordan de virker. I tillegg blir det fokus på naturlig og giftfri livsstil.

PÅMELDING: For å delta trykk "skal" på Facebook arrangementet og meld deg på via Vipps. Du vil få tilsendt Zoom link til møtet i forkant av oljeklassen. Viktig at du sjekker innboksen din for "filtrerte" meldinger så du mottar linken. 

Kun åpent for deg uten dōTERRA konto pga. begrensning på antall plasser. 

Velkommen til en inspirerende kveld! 🌿

Earlier Event: November 20
Hvordan leve naturlig & giftfritt?
Later Event: November 25
Yoga SPA & oljer for hormonell balanse