En god start på dagen med sitronvann!

Hvordan starter du dagen din? Med stress eller ro? Kaffe eller te? Uthvilt eller trøtt?

Jeg har alltid startet min dag med kaffe, men etter jeg tok en 10 dagers oregano kur hvor vann med sitronolje var en del av kuren, har dette blitt en viktig del av morgenrutinen hjemme hos oss. Bare så det er sagt, jeg har ikke sluttet med kaffe - men tar dette glasset før alt annet. 

Vi har vel alle hørt at lunkent vann med sitron på morgenen skal være godt for oss, men hvorfor? Jeg spurte Google og det hjelper faktisk på alt fra å rense leveren, kickstarte fordøyelsen, tilføre energi og antioksidanter, til å justere lymfesystemet, bidra til vekttap og balansere pH-verdiene i kroppen.

Det er ikke første gang jeg prøver å få inn denne rutinen, så jeg skjønner at det kan være vanskelig å huske, men det er mye lettere når man kan dryppe en dråpe sitronolje i vannet sitt istedenfor å alltid ha sitron tilgjengelig i kjøleskapet. 

Urban-Essentials-Oslo-sitronvann-morgen.jpg