Bytt ut badeboblene med oljer!

Hvor deilig er det ikke å synke ned i et varmt bad? Roe helt ned og virkelig koble ut omverden? Når vi tar et varmt bad åpner porene i huden seg og alt vi omgir oss med trekker bedre inn i huden. Derfor er det ekstra viktig å bade i naturlige produkter, slik at ikke huden trekker til seg giftstoffer og andre ting som ikke er bra for verken huden eller kroppen vår.

Urban-essentials-oslo-badesalt-beroligende-bad.JPG

Epsom Salt, kokosolje og eteriske oljer

Du kan bruke veldig mange forskjellige eteriske oljer, alt ettersom hva du føler at du trenger den dagen. Men basen er en kopp Epsom Salt (magnesiumsulfat) og en ss kokosolje (Cocosa) og fem til ti dråper eteriske oljer. Du kan bruke en olje eller blande flere.

Magnesium er et mineral de fleste av oss har mangel på, og når vi bader med Epsom Salt får huden og kroppen rikelige mengder med magnesium. Epsom Salt kjøpes på helsekost. Dette virker beroligende på både muskler, kroppen og kan støtte nattesøvnen. Her er det brukt Lavendel og Frankincense, en annen favoritt her i huset er AromaTouch oljen. Lavendel er en beroligende olje som lukter himmelsk, men som også er god for alle typer irritasjoner i huden. Frankincense er god for cellene dine og derfor veldig fin for både huden og hele kroppen. Frankincense kan for eksempel redusere rynker, strekkmerker, arr og lignende.

Naturlige ingredienser

Det beste med dette badet er likevel at det er uten badesåper, badebomber, badeskum og lignende, som er full av ingredienser du ikke vil ha på eller i kroppen din. Så fyll badekaret, demp belysningen og synk ned i et lindrende og deilig bad. Sett på en lydbok eller litt rolig musikk og nyt i 20-30 minutter. Det kan bli litt intenst for kroppen å bade med eteriske oljer, så det anbefales ikke å ligge lenger enn dette. Kos deg!