Favorittbok - Sunn Tarm Klart Hode

Urban-eseentials-oslo-tarmbok-sunn-tarm-klart-hode.jpg

Denne boken endret livet mitt. Ja, jeg vet det er litt flåsete å si, men den gjorde det. Den lærte meg hvor viktig tarmen min er og etter jeg leste den første gang for to år siden har jeg bygget en sterkere og sunnere tarm hver eneste dag. Dette har gitt meg mer energi, bedre fordøyelse, mindre oppblåst mage, mer stabilt blodsukker og en bedre sult- og metthetsfølelse. I tillegg er jeg skikkelig klar i toppen og er mer produktiv enn noen gang. 

Dr. David Perlmutter er en amerikansk lege og forsker som har spesialisert seg på hvordan tarmen vår påvirker hjernen vår. Han mener tarmen kan ha noe å si for alzheimers, ADHD, angst, depresjon og veldig mange flere lidelser. En betennelse i tarmen vil gi betennelser i hjernen. Han har også en annen bok "Grain Brain" som jeg liker veldig godt, men den er dessverre ikke oversatt til norsk enda og kan nok bli litt tung å lese for "mannen i gata". 

Kjøp den. Les den. Gi deg selv kunnskap og makt over din egen kropp og din egen helse. Dette er et fint sted å starte og jeg håper du blir like inspirert som jeg ble.