Kombucha startkit

Har du tatt steget ut i den spennende kombucha og scooby verden enda? Hvis ikke er det virkelig på tide. Det er kanskje verdens billigste måte å komme i gang med en balansert tarm. Godt er det også! 

Bildet viser ingrediensene jeg bruker for å lage min kombucha.  Økologisk rørsukker fra Manna, økologisk sort og grønn te og en scooby. Alle ingrediensene fås på helsekost, men også ofte på Meny og Coop Mega også.  I tillegg trenger du en stor vase eller glassbeholder og vann. Har du ikke scooby anbefaler jeg deg å melde deg inn i Facebook gruppen «Melkesyregjærning». Der er det per nå 12.680 medlemmer som er like sprø som meg, og mange av dem gir bort scoobyer! 

Kombucha er enkelt, billig og en fest for tarmen, fordøyelsen og immunforsvaret, så det er bare å komme i gang. Bor du i Oslo kan du sende meg en forespørsel, hvis jeg har ekstra kombucha kan du få av meg :-) 

urban-essentials-oslo-kombucha-fermentert-te.PNG