"Sov godt" olje

Hvor mange drømmer ikke om å sovne raskt, sove tung og våkne uthvilt om morgenen? Det er mitt mål for hver eneste natt! 

Jeg har laget denne oljeblandingen til veldig mange venner og bekjente etterhvert og den er helt fantastisk. Eteriske oljer kan smøres under føttene før leggetid og trekker rett inn i kroppen og cellene dine. Hver olje har sin unike egenskap og jeg leste nylig en artikkel hvor de hadde forsket på Lavendelolje, nervesystemet og Serotoninproduksjon (søvnhormonet vårt). Dette er utrolig spennende da serotoninmangel kan påvirke søvnen vår. 

liquid-sleep-soveolje-urban-essentials.jpg

Blandingen består av fem ulike eteriske oljer + kokosolje. Lavendel, Vetiver, Wild Orange, Frankincense og Ylang Ylang. Oljer virker forskjellig på folk, så det vil også denne blandingen gjøre. Noen sover plutselig som en stein, noen får hjelp med innsovning, mens andre ikke nødvendigvis sover tyngre men føler seg mer avslappet og slipper det evige tankespinnet mens de forsøker å sovne. 

Jeg kjøper tomme glassrollere på Ebay til en billig penge og lager mine egne blandinger. 

Oljen smøres under bena før leggetid, så ha den stående på nattbordet. Et naturlig alternativ som definitivt bør prøves dersom man har utfordringer med søvnen. 

IMAGE.JPG