Å starte for seg selv..

urba-essentials-iselin-larsen-balance-peace.jpg

Disse to fine oljene her, de er fine de! Det å starte for seg selv er en gave og fantastisk gøy, men det er sykt krevende også! Mesteparten av dagen føler jeg meg som en duracell kanin på speed, med et hode som fyker rundt som en sprettball i alle retninger, haha. Jeg er konstant «på», med ti tusen ideer og ting som skal fikses. Da er det utrolig deilig å støtte seg til oljer som Balance og Peace.

Dagene går ofte så fort at jeg glemmer å spise. Jeg glemmer tiden og alt annet jeg skal gjøre. Heldigvis kommer samboeren min hjem etter endt arbeidsdag slik at jeg kan "slutte på jobb" jeg også, hvis ikke hadde det fort gått around the clock her - og det hadde ikke vært bra. 

Balance smører jeg under føttene for å hjelpe meg selv med å lande og få bena ned på jorden igjen når sprettballen blir ekstra aktiv. Den hjelper meg å holde fokus på det jeg driver med over tid, og det er bra for en impulsiv sjel som meg Jeg hopper veldig lett på neste idè fordi det hørtes smart ut akkurat nå. Peace smører jeg på brystet for å slippe litt av kontrollbehovet jeg har for.. tja, det meste egentlig. Mitt behov for kontroll er noen ganger alt for sterkt, så jeg har godt av å jobbe med å slippe litt taket. Det kan være en fordel i mange sammenhenger og jeg er vanvittig strukturert og effektivt i hverdagen, men det kan fort blir for mye av det gode. Balanse er alltid bra!