Flu-bomb!

Når sesongen for sykdom, bakterier og annet rusk står for tur, gjelder det å være føre var og ikke etter snar når det kommer til å ta vare på kroppen og immunforsvaret. Vi vet som regel og kan kjenne på kroppen når det er sesong eller perioder hvor immunforsvaret får seg en knekk. Jeg lager flu-bomb når jeg vet at jeg går inn i stressende perioder, når mange rundt meg er syke, jeg skal sitte lenge på fly eller reise langt, og når ferier nærmer seg (da blir som regel halve Norge syke).

Oljene i flu-bomb:

Oregano er en kraftig antioksidant og støtter kroppens immunsystem. OnGuard gir en sunn immunfunksjon, beskytter deg mot alskens trusler i miljøet og inneholder flere kraftige antioksidanter. Frankincense støtter cellene i kroppen din og støtter både immun- og nervesystemet i kroppen. En beroligende olje som er fin i stressende perioder. Sitron er en rensende olje og en kraftig antioksidant.

IMG_2886.jpg

Oppskrift:

  • 2 dråper OnGuard

  • 2 dråper Frankincense

  • 2 dråper Oregano

  • 4 dråper Sitron

  • Veggie-caps (tomme kapsler)

Ha alle dråpene i en og samme kapsel, lukk den godt og svelg ned med vann! Tas morgen og kveld i perioder du trenger det. NB: Barn skal ikke ha eteriske oljer internt, så da kan du lage en mild roller med oljene og smøre den under fotsålene dems.