Smoothiebowl med mango & kokos

Hvor digg er det ikke med en smoothie bowl til kvelds i denne sommervarmen? De fleste bær har såpass sterk smak at man kan lure mye rart inn i en smoothie før den begynner å ta smak av det. Derfor benytter jeg alltid anledningen til å fylle smoothien med forskjellige ting som frossen kraft, frossen spinat og brokkoli, kollagen, alger, hvetegress, fiber, proteiner og lignende uten at det går utover smaken. Oppskrift på denne bollen finner du nedenfor. 

urban-essentials-oslo-smoothie-bowl

Ingredienser: 

  • En håndfull frosne bringebær
  • En håndfull frosne blåbær
  • 1/2 frossen banan
  • 2 blokker frossen spinat
  • 1 ts spirulina pulver
  • 1 ts hvetegress pulver
  • 1 scoop fiberpulver
  • 1/2 scoop vaniljeprotein
  • 1 scoop kollagen 
  • 1 ss kaldpresset kokosolje 
  • 1/2 boks fet kokosmelk

Topping: 

  • 1/2 mango
  • Tørket kokos
  • Granola 

Urban Essentials smoothiebowl: 

  1. Start med kokosmelk og kokosolje i bunn
  2. Fyll på med frosne ingredienser
  3. Avslutt med pulverne 
  4. Kjør til en tykk masse, dette er viktig hvis du skal spise den med skje
  5. Juster evt. med litt vann hvis den blir for fast
  6. Ha den over i en skål og dander toppingen
  7. Spis den med skje og nyt!

På denne måten kan du lage smoothie proppet med gode fettsyrer, vitaminer og mineraler uten at det går utover smaken. En perfekt avslutning på dagen og et veldig godt alternativ dersom du er keen på noe søtt eller digg på kveldstid.