er du klar for en endring?

Hva er dine utfordringer? Hva ønsker du mer eller mindre av i hverdagen? Hvilke plager kunne du tenke deg å bli kvitt? Trenger du mer energi eller bedre søvn? Føler du at kroppen din ikke er på topp? At den burde ha mer å gå på?  

Å leve en forebyggende livsstil med stressmestring og et kosthold som demper kroniske betennelser, styrker din kropp og hjerne er helt nødvendig for å leve et godt og lang liv uten plager og sykdommer. Gi kroppen din det den trenger og den gir deg energi og glede tilbake!

håndter stress og sov bedre 

Stress er kanskje en av vår tids største helseutfordringer og de fleste aner ikke hvor skadelig stress er for kroppen når det blir kronisk. Det påvirker humøret, hormonene, søvnen og hvordan vi takler daglige utfordringer.

Vi løper fra det ene til det andre, sliter med å roe ned, skru av og bare være. Når tok du sist et skikkelig dypt innpust eller satt helt alene i ro med deg selv? 

Er du også en av dem som sover dårlig om natten eller sliter med å sovne fordi hodet spinner i tusen retninger? 

Nedenfor finner du Urban Essentials sine beste tips for å håndtere stress, roe nervesystemet og sove bedre. 

balanser tarmen& tarmbiotaen 

Tarmen er så viktig for din helse! 70% av immunforsvaret sitter i tarmen, tarmen har en egen hjerne og det går langt flere signaler fra tarmen til hjernen enn omvendt.

Hvordan tarmen din har det påvirker vekten din, sultfølelsen din og fordøyelsen din. En betent tarm er en rett og slett en betent kropp. 

Her får du mine beste tips for å bygge en sterk og sunn tarm, slik at du kan få alle fordelene med en balansert tarm. 

balanser fettsyrene 

En ubalanse mellom fettsyrene Omega-3 og Omega-6 er en av vår tids største helseutfordringer. Nordmenn spiser i snitt 12 ganger mer Omega-6 enn Omega-3, som gir kronisk betennelse i kroppen. 

Kronisk betennelse er ofte starten på en rekke livsstilsykdommer som diabetes, hjerte- og karsykdommer, depresjon, angst, metabolske sykdommer, fedme, allergier, alzheimers, ADHD, mage- og tarmsykdommer, migrene og leddsykdommer. 

Kom i gang med å dempe betennelsen og en forebyggende helse!