Eteriske oljer fra doTERRA

Er du en av dem som lurer på hva disse eteriske oljene er? Som kjenner deg klar for en mer naturlig livsstil med enkle verktøy mot en bedre hverdag? Enten du ønsker deg bedre søvn, mer energi, hormonell balanse, en metode for å håndtere stress eller vil bytte ut produkter i hjemmet fulle av giftstoffer, finnes det en olje for det meste.

Eteriske oljer er gaver fra moder jord som tar oss tilbake til det naturlige, rene og ekte. Oljene er fantastiske verktøy for deg som ønsker å støtte kroppen din både både mentalt og fysisk.

Det er likevel viktig med god informasjon og opplæring i bruken av eteriske oljer, slik at man får utnyttet de på best mulig måte og får forståelsen av hvor potent og kraftfull hver dråpe er. Hos oss får du tilgang til rikelig med gratis opplæring og utdanning via vår lukkede Facebook gruppe for medlemmer, slik at du ikke sitter alene med oljene og klør deg i hodet.

naturlig-livsstil-doterra-eteriske-oljer

Naturlig og giftfri livsstil

dōTERRA er mye mer enn eteriske oljer. Det er naturlig livsstil fra A til Å, for mennesker som ønsker å heve kvaliteten på livet sitt, ta ansvar for egen helse, behandle hele kroppen og jobbe mot en mest mulig giftfri tilværelse.

dōTERRA har alt fra hårpleie, hudpleie, vaskemidler, kosttilskudd, tannkrem, SPA produkter og mye mer. De har gjort det enkelt for oss å velge trygge og naturlige produkter, slik at du kan ta steg for steg mot en mer giftfri og naturlig livsstil.

Du får alt du trenger levert hjem i posten, slipper å lete etter gode og naturlige merker, handle på mange forskjellige steder og være usikker på innholdet i det du smører på huden din.

Familiepakken

Familiepakken er en fantastisk start for deg som har lyst til å starte med eteriske oljer. Pakken inneholder 9 eteriske oljer, kokosolje, veggie caps (for å ta oljer internt) og en fin diffuser. Oljene er Sitron, Vill Appelsin, Frankincense, Lavendel, Oregano, Rosmarin, Peppermynte, Digest Zen og On Guard. 

Februar kampanje

Er du klar for et friskere og mer naturlig 2019? Med enkle og gode rutiner i hverdagen, mot en mer naturlig livsstil, energi, bedre søvn og motivasjon? Da er tiden inne for å investere i sine første eteriske oljer. I februar får du tre gratis oljer ved å melde deg inn med familiepakken før 28 februar! Hva venter du på?

doterra-norge-family-kit-familiepakken-bestille

Vil du vite mer eller komme på oljeklasse?

Du har to muligheter når du skal starte med eteriske oljer. Meld deg på intro til eteriske oljer, enten i Oslo eller online, eller kjøp familiepakken og få tilgang til gratis opplæring og informasjon i vår Facebook gruppe for medlemmer etter du har meldt deg inn.

Vårt mål er at du skal bruke oljene, hver dag! Eteriske oljer er en livsstil, og de gjør ingen nytte med korken på. Vi tror at en god introduksjon og tilgang til pålitelig opplæring og informasjon underveis er nøkkelen til en god opplevelse med oljene. Samtidig som du selv tar ansvar for å bruke oljene i hverdagen om en livsstil og lytte til din egen kropp underveis.