Familiepakken fra doTERRA

Familiepakken er den beste starten for deg som har lyst til å begynne med eteriske oljer. Den inneholder 9 forskjellige oljer med svært mange bruksområder og egenskaper. Du får også med diffuser, som er et must. De aller fleste starter med familiepakken og det er ikke uten grunn. Den inneholder gode “all-round” oljer som gjør det både enkelt og gøy å få inn gode rutiner i hverdagen.

Det finnes rikelig med opplæringsmateriell på familiepakken. Enten du vil bytte ut vaskemidlene dine med naturlige løsninger, løfte energien, forbedre inneklimaet, mestre stress bedre, balansere tarmen eller bruke oljer i matlaging finner du noe i familiepakken til dine behov. Les mer om pakkens innhold, pris og bestilling nedenfor.

Hva får du som medlem i Urban Essentials teamet?

Det spiller en stor rolle hvor du melder deg inn i dōTERRA. Du får kjøpt Familiepakken mange steder, men det om betyr noe er hvilken opplæring og oppfølging du får underveis. Hos oss får du tilgang til vår Facebook gruppe for medlemmer, hvor det finnes rikelig med opplæringsvideoer, opplæringsmateriell og en gjeng med olje entusiaster du kan spørre om råd eller dele erfaringer med. Vi kaller det vår lille oljefamilie!

Urban Essentials teamet har fokus på god fysisk og emosjonell helse. Naturlig livsstil, redusere giftstoffer og bruke eteriske oljer som aktive vertkøy mot en bedre hverdag. Vi har også mye fokus på det å utvikle seg som menneske, få bedre kontakt med seg selv og mye mer spennende!

doterra-norge-family-kit-familiepakken-bestille-1.jpg

Pakkens innhold og pris

Pakken inneholder 9 eteriske oljer, kokosolje, veggie caps (for å ta oljer internt) og diffuser. Oljene er Sitron, Vill Appelsin, Frankincense, Lavendel, Oregano, Rosmarin, Peppermynte, Digest Zen og On Guard. Du kan lese mer om hver enkelt olje på bildene nedenfor.

Prisen er ca. 2.800kr og du får utrolig mye for pengene! Skal du kjøpe alle oljene og diffuseren løst koster pakken ca. 4.000kr til medlemspris og over 5.000kr til ikke-medlemspris. Prisen inkluderer frakt, moms, toll og medlemsskap i dōTERRA, og dermed tilgang til medlemspriser som er 25% av retail pris. Det er ingen kjøpeplikt eller binding, ingen overraskelser!

Fantastiske januar kampanje

I januar har du muligheten til å sikre deg tre gratis oljer dersom du kjøper familiepakken før 31 januar.

 • Serenity støtter søvnen og er fantastisk å ha i diffuseren på kveldstid eller smøre bak ørene før leggetid.

 • Kumquat og Red Mandarin er to oppløftende og friske sitrusoljer som kan brukes i diffuser eller som tilsetning i drikkevannet.

familiepakke-tilbud-kampanje

Slik bestiller du Familiepakken 

 1. Klikk på denne linken

 2. Velg Join & Save.

 3. Scroll ned og velg Join doTERRA

 4. Velg English (British), Europe og deretter Norway.

 5. Trykk ok på den gule boksen som dukker opp.

 6. Kryss av Wholesale Customer dersom du ønsker å bli kunde og Wellness Advocate dersom du kunne tenke deg å jobbe sammen med meg i doTERRA og dele oljer etterhvert. 

 7. Fyll inn all personlig info, velg ditt eget passord. (NB: Tidssone er Brussel)

 8. Enroller ID skal være 5589007. Trykk verify for å se at det er Iselin Larsen. Veldig viktig!

 9. Når du kommer til bestillingssiden blar du deg flere steg mot høyre helt til det kommer opp et kit som heter EU Family Essential Kit Norway (215 PV). Du velger dette og går videre til betaling.

 10. Kampanje produktet legges til automatisk og sendes sammen med familiepakken.

 11. Når betalingen er gjennomført vil du få bekreftelse på mail. 

Når du har registrert deg vil vi sende deg velkomstmail med all nødvendig informasjon for at du skal få en god start på oljene dine. Du kan være medlem uten å kjøpe noe mer, eller fylle på med oljer når du ønsker, via din egen side. Ingen kjøpeplikt eller binding, bare masse muligheter!

Send en sms til 922 63 996 eller en e-post til iselin@urbanessentialsoslo.no hvis du behøver hjelp!

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen <3