Familiepakken fra doTERRA

Familiepakken er den beste starten for deg som har lyst til å begynne med eteriske oljer. Den inneholder 9 forskjellige oljer med svært mange bruksområder og egenskaper. Du får også med diffuser av god kvalitet, som er et must. De aller fleste starter med familiepakken og det er ikke uten grunn. Den inneholder gode “all-round” oljer som gjør det både enkelt og gøy å få inn gode rutiner i hverdagen.

Det finnes rikelig med opplæringsmateriell på familiepakken. Enten du vil bytte ut vaskemidlene dine med naturlige løsninger, løfte energien, forbedre inneklimaet, håndtere stress bedre, balansere tarmen eller bruke oljer i matlaging finner du noe i familiepakken til dine behov.

Juni PROMO

Alle som bestiller Familiepakken i juni får GRATIS Balance, AromaTouch OG Console Touch (roller). Disse oljene har en verdi på over 1.000kr og er oljer med fantastiske egenskaper.

 • Balance - min personlige favorittolje! Denne smører jeg under bena hver eneste morgen for indre ro, jording, balanse og for å mestre hverdagens stress.

 • AromaTouch - en fantastisk olje for stive muskler og ledd, veldig avslappende og god for alle som er sliten etter en lang dag eller generelt utmattet.

 • Console - en kraftig emosjonell healer. Støtter deg gjennom vanskelige prosesser og når du skal jobbe deg gjennom emosjonelle traumer.

Hva får du som medlem i Urban Essentials teamet?

Det spiller en stor rolle hvor du melder deg inn i dōTERRA. Du får kjøpt Familiepakken mange steder, men det er opplæring du får etter du har kjøpt pakken som er den store forskjellen. Hos oss får du tilgang til vår lukkede Facebook gruppe for medlemmer, hvor det finnes rikelig med opplæringsvideoer, opplæringsmateriell og en gjeng med olje entusiaster du kan spørre om råd eller dele erfaringer med. Vi kaller det vår lille oljefamilie!

Urban Essentials teamet har fokus på god fysisk og emosjonell helse. Naturlig og forebyggende livsstil, redusere giftstoffer og bruke eteriske oljer som aktive vertkøy mot en bedre hverdag. Vi har også mye fokus på det å utvikle seg selv som menneske og oppnå en bedre kontakt med seg selv og sin egen kropp.

Det handler mye om å ta et større ansvar for sin egen fysiske og emosjonelle helse, samtidig som det er utrolig mye self-care i disse oljene. Det er de små tingene i hverdagen som teller!

doterra-norge-family-kit-familiepakken-bestille-1.jpg

Pakkens innhold og pris

Pakken inneholder 9 eteriske oljer, kokosolje, veggie caps (for å ta oljer internt) og diffuser. Oljene er Sitron, Vill Appelsin, Frankincense, Lavendel, Oregano, Rosmarin, Peppermynte, Digest Zen og On Guard. Du kan lese mer om hver enkelt olje på bildene nedenfor.

Prisen er ca. 2.800kr og du får utrolig mye for pengene! Skal du kjøpe alle oljene og diffuseren løst koster pakken ca. 4.000kr til medlemspris og over 5.000kr til ikke-medlemspris. Prisen inkluderer frakt, moms, toll og medlemsskap i dōTERRA, og dermed tilgang til medlemspriser som er 25% av retail pris. Det er ingen kjøpeplikt eller binding, ingen overraskelser!

Slik bestiller du Familiepakken 

 1. Klikk på denne linken

 2. Velg Join & Save.

 3. Scroll ned og velg Join doTERRA

 4. Velg English (Europe), Europe og deretter Norway.

 5. Trykk ok på den gule boksen som dukker opp.

 6. Kryss av Wholesale Customer dersom du ønsker å bli kunde og Wellness Advocate dersom du kunne tenke deg å jobbe sammen med meg i doTERRA og dele oljer etterhvert. 

 7. Fyll inn all personlig info, velg ditt eget passord. (NB: Tidssone er Brussel)

 8. Enroller ID skal være 5589007. Trykk verify for å se at det er Iselin Larsen. Veldig viktig!

 9. Når du kommer til bestillingssiden velger du pakken som heter EU Norway Family Essentials Kit (215 PV).

 10. Gå videre til betaling.

 11. Når betalingen er gjennomført vil du få bekreftelse på mail. 

Når du har registrert vil du få en velkomstmail med all nødvendig informasjon for at du skal få en god start med oljene dine. Send en e-post til iselin@urbanessentialsoslo.no hvis du behøver hjelp til registrering!

Gleder meg til å ønske deg velkommen <3