Familiepakken fra doTERRA

Familiepakken er den beste starten for deg som har lyst til å begynne med eteriske oljer. Den inneholder 9 forskjellige oljer med svært mange bruksområder og egenskaper. Du får også med diffuser, som er et must. De aller fleste starter med familiepakken og det er ikke uten grunn. Den inneholder gode “all-round” oljer som gjør det både enkelt og gøy å få inn gode rutiner i hverdagen.

Det finnes rikelig med opplæringsmateriell på familiepakken. Enten du vil bytte ut vaskemidlene dine med naturlige løsninger, løfte energien, forbedre inneklimaet, mestre stress bedre, balansere tarmen eller bruke oljer i matlaging finner du noe i familiepakken til dine behov. Les mer om pakkens innhold, pris og bestilling nedenfor.

Hva får du som medlem i Urban Essentials teamet?

Det spiller en stor rolle hvor du melder deg inn i dōTERRA. Du får kjøpt Familiepakken mange steder, men det om betyr noe er hvilken opplæring du får underveis. Hos oss får du tilgang til vår lukkede Facebook gruppe for medlemmer, hvor det finnes rikelig med opplæringsvideoer, opplæringsmateriell og en gjeng med olje entusiaster du kan spørre om råd eller dele erfaringer med. Vi kaller det vår lille oljefamilie!

Urban Essentials teamet har fokus på god fysisk og emosjonell helse. Naturlig livsstil, redusere giftstoffer og bruke eteriske oljer som aktive vertkøy mot en bedre hverdag. Vi har også mye fokus på det å utvikle seg selv som menneske og oppnå en bedre kontakt med seg selv og sin egen kropp.

Det handler om å ta ansvar for sin egen fysiske og emosjonelle helse, med eteriske oljer som et effektive og naturlig verktøy, rett og slett!

doterra-norge-family-kit-familiepakken-bestille-1.jpg

Pakkens innhold og pris

Pakken inneholder 9 eteriske oljer, kokosolje, veggie caps (for å ta oljer internt) og diffuser. Oljene er Sitron, Vill Appelsin, Frankincense, Lavendel, Oregano, Rosmarin, Peppermynte, Digest Zen og On Guard. Du kan lese mer om hver enkelt olje på bildene nedenfor.

Prisen er ca. 2.800kr og du får utrolig mye for pengene! Skal du kjøpe alle oljene og diffuseren løst koster pakken ca. 4.000kr til medlemspris og over 5.000kr til ikke-medlemspris. Prisen inkluderer frakt, moms, toll og medlemsskap i dōTERRA, og dermed tilgang til medlemspriser som er 25% av retail pris. Det er ingen kjøpeplikt eller binding, ingen overraskelser!

Mars kampanje!

I mars har du muligheten til å sikre deg Blue Tansy GRATIS. Denne oljen har verdi på hele 1.450 kroner, og er oljen for inspirasjon og action! Alle som kjøper sin første familiepakke før 31 mars får Blue Tansy med på kjøpet, en bedre start får du knapt ikke!

 • Blue Tansy:

  • God for uren hud, da den er anti-inflammatorisk og antibakteriell.

  • Er du en av dem som utsetter alle gjøremål? Enten det er å pusse opp hjemme, komme i gang med hagearbeid, rydde boden, gjøre de kjedelige oppgavene på jobben, ta den kjipe samtalen, føre det kjedelige regnskapet eller noe helt annet - Blue Tansy er oljen for deg!

  • En super olje for å komme i gang med alle planene dine for våren, da det er oljen for inspirert action. Nå er det slutt på all utsetting og selvsabotasje, som igjen stjeler og tapper oss for energi!

  • Oljen for deg som er gründer eller jobber for deg selv, den hjelper deg å manifestere lidenskapen din og skape action rundt drømmene dine!

  • I diffuser har den en oppløftende effekt og skaper en positiv atmosfære!

familiepakke-tilbud-kampanje-doterra

Slik bestiller du Familiepakken 

 1. Klikk på denne linken

 2. Velg Join & Save.

 3. Scroll ned og velg Join doTERRA

 4. Velg English (Europe), Europe og deretter Norway.

 5. Trykk ok på den gule boksen som dukker opp.

 6. Kryss av Wholesale Customer dersom du ønsker å bli kunde og Wellness Advocate dersom du kunne tenke deg å jobbe sammen med meg i doTERRA og dele oljer etterhvert. 

 7. Fyll inn all personlig info, velg ditt eget passord. (NB: Tidssone er Brussel)

 8. Enroller ID skal være 5589007. Trykk verify for å se at det er Iselin Larsen. Veldig viktig!

 9. Når du kommer til bestillingssiden velger du pakken som heter EU Norway Family Essentials Kit (215 PV).

 10. Blue Tansy legges til automatisk og sendes sammen med familiepakken.

 11. Gå videre til betaling.

 12. Når betalingen er gjennomført vil du få bekreftelse på mail. 

Når du har registrert deg vil vi sende deg velkomstmail med all nødvendig informasjon for at du skal få en god start på oljene dine. Send en sms til 922 63 996 eller en e-post til iselin@urbanessentialsoslo.no hvis du behøver hjelp til registrering!

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen <3