kjenner du et behov for en

endring i livet ditt?  

..for å ta et større ansvar for egen kropp og helse?
Både fysisk og emosjonelt?
Leve mer naturlig og giftfritt?

Få på plass sunne vaner og gode rutiner?
Med mer energi, bedre søvn og mindre hverdagsplager? 

da er det nok en grunn for at du havnet her.. 

 
ci_52272968.jpg
 

Velkommen til et lite univers av holistisk & naturlig
livsstil, fysisk & emosjonell helse.

intro-eteriske-oljer-oljeklasse-doterra

Eteriske oljer

Eteriske oljer er for meg en livsstil.  Enten du ønsker bedre søvn, mindre spennninger i kroppen, mer energi, hormonell balanse, verktøy for å håndtere stress eller kanskje komme i gang med green cleaning og naturlig livsstil, finnes det en olje for det meste.

Eteriske oljer er en gave fra moder jord som tar oss tilbake til det naturlige, rene og ekte. Oljene er fantastiske verktøy for deg som ønsker å utvikle deg både mentalt, emosjonelt og fysisk.

God informasjon og riktig opplæring i bruken av eteriske oljer er et must. Det er en jungel av informasjon der ute og kvaliteten på oljene varierer veldig.

Som en del av Urban Essentials teamet blir du en del av et stort community med opplæring i oljene, slik at du får mest mulig utbytte av de små flaskene, hver enste dag!

Iselin holder jevnlig introkurs i eteriske oljer og leder et stort dōTERRA team. Hun er utdannet kostholdsveileder fra Tunsberg Medisinske Skole og har fokus på en naturlig og forebyggende livsstil.

Yoga & stressmestring

Yoga, pust og meditasjon er fantastiske verktøy som kan benyttes for en bedre mental og fysisk helse.

Etter mange år med en svært fysisk, maskulin og lineær yoga finner jeg meg selv inspirert av en mye friere, feminin yoga i dag.

Yoga er alt. Yoga er kontakt med deg selv, pust og tilstedeværelse. Yoga er ikke noe annet enn det kroppen din trenger akkurat i dag. Ved å praktisere yoga jevnlig kan vi lære kroppen og nervesystemet vårt å "skru av" etter en lang dag.

Stress ødelegger hverdagen, humøret, søvnen og immunforsvaret vårt. En spiral av kronisk stress har blitt så vanlig at vi nesten ikke merker det lenger. Yoga og eteriske oljer er mine to mest effektive verktøyene for å håndtere stress i hverdagen.

Iselin har praktisert yoga i over 10 år og har en 300t Hathayoga Teacher Training fra Oslo Yoga.

Screenshot+2019-01-20+at+12.56.18.jpg

Månefaser & sykluser

Det mordene samfunnet lever svært distansert fra naturen og dens naturlige rytme og sykluser. Jeg lever mer og mer i takt med årets syklus med fire sesonger, månen med alle dens faser fra ny- til fullmåne, samt min indre syklus.

Det å bli bevisst på seg selv og hvordan vi påvirkes av naturen kan være veldig verdifult. Livet går i sykluser og faser, med fødsel og død, vinter og sommer, flo og fjære, ny og fullmåne. Vi har alle femine og maskuline egenskaper, eller yin og yang som man også kan kalle det.

Alt handler for meg om å skape balanse. Hente det beste fra alle aspekter. Lytte til min egen kropp, være mer intuitiv og bruke naturens sykuser og elementer som en fordel.

Hver måned vil du finne oppdateringer på fullmånen og nymånen på bloggen. Her vil du få vite hva hver månefase betyr, hvilket tegn den er i, samt hvordan du kan bruke månefasene til å jobbe med deg selv.

 

 

urban essentials

på instagram