jobbe med meg? 

jobbe-med-doterra-eteriske-oljer

 

Har du lyst til å jobbe sammen med meg og bli en del av Norges største dōTERRA team? Min dōTERRA reise startet januar 2018, litt ved en tilfeldighet. Det tok likevel ikke mange dager før jeg forelsket meg i oljene og begynte å undersøke hvordan man kunne jobbe med dōTERRA og eteriske oljer.

Ettersom jeg har tre års erfaring med et tilsvarende selskap visste jeg veldig godt hva jeg skulle se etter og hvordan jeg kunne avgjøre om et selskap var til å stole på, var bærekraftig og passet til hvordan jeg ønsker å jobbe. Etter et møte med Norges største dōTERRA leder var valget enkelt, dette må jeg jobbe med! 

tenker du og lurer du? 

Sitter du med en tanke om at du kanskje vi jobbe med dōTERRA og eteriske oljer du også? Da kan jeg kanskje guide deg i riktig retning, uansett om du ender opp med det ene eller andre til slutt. Jeg vet hva som skal til for å lykkes i denne bransjen, jeg brenner for fysisk og mental helse, naturlig og giftfri livsstil, er kostholdsveileder og yogalærer.

Skriv til meg nedenfor og fortell litt om deg selv, så tar vi en prat. Eller kjøp deg en familiepakke, meld deg inn som Wellness Advocate og begynn å bruke oljene. Elsker du oljene, vil det komme naturlig for deg å dele dem med andre. 

hvem vil jeg jobbe med? 

Jeg ønsker kun å jobbe med mennesker som gjør det de har sagt de skal gjøre. Er du en unnasluntrer og vil gjøre minst mulig for mest mulig? Da er vi nok ingen bra jobb match. Du trenger ikke å ha de samme ambisjonene som jeg har, men du må eie dine egne ambisjoner og mål. Her bygger du din egen organisasjon og blir din egen sjef, det kan være på både godt og vondt. 

Kanskje deler vi noen av de samme tankene og verdiene? Da er mulighetene store for at vi kan jobbe sammen! Jeg vil hjelpe deg på veien, lære deg det jeg kan, coache deg til å slippe fryktene dine og legge bort det som hindrer deg i å lykkes - det eneste jeg krever tilbake er at du gjør det du sier, ikke gir opp og ikke minst, elsker de eteriske oljene!  


Skriv til meg!

Høres dette ut som noe for deg? Skriv til meg, fortell litt om hvem du er og hvorfor du tenker at dōTERRA og eteriske oljer er noe du vil jobbe med.

Dette er ingen søknad eller test, men vær ærlig med deg selv og vær ærlig med meg. 

Jeg tror mange vil lese dette, men ikke sende melding. Av ren frykt.. kjenner du på det? Da oppfordrer jeg deg til å ta sjansen, du vil ikke angre på det!

dōTERRA kan gi deg muligheter du ikke visste var mulig, fordi oljene hjelper oss på vei samtidig som vi jobber for et fantastisk selskap!

Vi prates <3 

 

 

Navn *
Navn