feminint

lederskap

jobbe-med-doterra-eteriske-oljer

Hva betyr egentlig feminint lederskap? Jo, for meg handler det om å dyrke flere av de feminine sidene våre i arbeidslivet, egenskaper som både kvinner og menn har, men som dessverre ikke er anerkjent i det moderne samfunnet. Feminine egenskaper er ikke forbehold kvinner og har feks. ingenting med feminisme å gjøre.

Helt fra kvinner fikk tilgang til arbeidsmarkedet fra rundt 1970 har vi adoptert det maskuline lederskapet og måten å jobbe på. Det er lagt opp til at vi skal jobbe hardere og lenger hvert eneste år, mens pause og hvile er sett på som svakt.

Det er tatt lite hensyns til individet, kreativitet og følelser, mens alle skal gjøre det samme og det skal gjøres på en bestemt måte, helst i et helsikens tempo hele dagen lang. Overtid blir sett på som noe som er bra, mens få spør hvor effektiv du faktisk er når du er på jobb.

Etter nesten ti år i “The Corporate World” hvor jeg jobbet i mannsdominerte team og miljøer, med store budsjetter, hardt press og krav om å konstant være “på”, vet jeg svært godt hvordan ståa er i arbeidslivet for mange. Og dessverre sliter dette arbeidslivet ut både kvinner og menn, en etter en.

Dersom vi skal ha et sunt og bærekraftig samfunn og arbeidsliv, med effektive og motiverte arbeidtagere, tror jeg at vi må skape en mye bedre balanse mellom det maskuline og feminine. Ettersom det maskuline er svært dominerende og det feminine er sett på som svakt, kaller jeg det for feminint lederskap. Det betyr ikke at det maskuline skal ut, men at vi skal jobbe for at begge deler får skinne, til rett tid.

Jeg er opptatt av å jobbe smartere, ikke hardere og flere timer. Opptatt av å være tilstede og effektiv når jeg jobber, og ikke minst tillate meg selv å virkelig skru av, hvile og ta vare på meg selv når jeg ikke er på jobb. I dag styrer jeg arbeidsdagen min helt selv, noe som gir meg frihet til å kjøre på de dagene jeg har masse energi og ta det roligere de dagene jeg har mindre energi.

feminint-maskulint-lederksap

I løpet av en arbeidsmåned tar jeg hensyn til meg selv. Jeg lytter til kroppen min og veksler mellom det maskuline og feminine. Yin og Yang. Når jeg først jobber, da jobber jeg hardt og smart. Men når jeg ikke jobber, da tar jeg det helt piano. Jeg tillater meg selv å være følelsesmessig involvert, dyrke det kreative og stole på prosessen. Alt trenger ikke være rett frem, logisk og rigid. Vi kan få så enormt mye mer ut av livet, arbeidsdagen og arbeidslivet dersom vi benytter oss av hele spekteret av både feminine og maskuline egenskaper, tilpasser situasjonene vi er i og menneskene vi jobber sammen med.

Balanse i hverdagen

dōTERRA gir både meg og deg muligheten til å både leve og jobbe med en større balanse i hverdagen. Balanse mellom maskulint og feminint, Yin og Yang. Men en frihet svært få andre selskaper kan gi oss, en kompensasjonsplan som er helt unik og rettferdig, samt større trygget og et fantastisk community av sterke og bra damer (og noen menn), som er opptatt av å løfte og heie på hverandre, utvikle seg, vokse og lede veien for et mer feminint lederskap.

Kanskje du kjenner på noen av de samme tingene som jeg gjorde da jeg var i det vanlige arbeidslivet? En trang til mer frihet, i form av romsligere økonomi, mer tid med de du er glad i eller frihet til å styre din egen hverdag? Muligheten til å ta bedre vare på deg selv, de rundt deg og helsen din?

Da har du muligheten til å jobbe sammen med meg og bli en del av Norges største dōTERRA team. Min dōTERRA reise startet januar 2018, litt ved en tilfeldighet, hvor jeg sa opp min svært godt betalte jobb i IT bransjen og startet for meg selv. Det er det beste valget jeg noensinne har tatt, uten å overdrive.

rise-of-the-feminine

hvem vil jeg jobbe med? 

Jeg vil jobbe med deg som virkelig er klar for en endring i livet ditt. Som er opptatt av å utvikle deg og som forstår at du ikke kommer noen vei uten å gå utenfor komfortsonen din. Som craver mer frihet i hverdagen, enten det er økonomisk frihet, mer tid eller andre ting. Som innser at du ikke kan gjøre det samme år ut og år inn, og samtidig forvente at noe skal endre seg i livet.

Du er nysgjerrig og gjør det du har sagt du skal gjøre, hver gang. Du forstår at du må ta vare på kroppen din og lede deg selv, før du skal lede andre. Walk the walk, med andre ord.

Dersom du er en med store ord og mange planer, men som aldri får gjort noe med det, eller som vil at andre skal gjøre jobben for deg - da er vi ingen god match.

Utenom dette har jeg faktisk ingen forventninger til deg og vil aldri fortelle deg hva du skal gjøre. Du er din egen sjef og bygger din egen organisasjon, i ditt eget tempo. Men dersom du rekker opp hånden, ber om hjelp og støtte vil jeg selvfølgelig være der og vise vei!

hva nå? 

Sitter du med en tanke om at du kanskje vi jobbe med dōTERRA og eteriske oljer du også? Dyrke det feminine lederskapet og bli en del av et community av sterke og bra damer? Kanskje deler vi noen av de samme tankene og verdiene? Da er mulighetene store for at vi kan jobbe sammen, uansett hvor i landet eller verden du bor!

Hvis du kjenner at det kribler i kroppen når du leser teksten over her, da må du ikke ignorere signalene kroppen din gir deg, men faktisk ta action på følelsene dine.

Kanskje syns du det virker utrolig skummelt eller har spørsmål om dōTERRA eller kompensasjonsplanen? Skriv til meg da vel, så skal du få svar! Å jobbe med dōTERRA er den beste beslutningen jeg har tatt for meg selv, noensinne, og det kan det bli for deg også!

Dersom du allerede er klar kan du melde deg inn som en Wellness Advocate og kjøpe din første familiepakke her. Da blir du en del av Urban Essentials teamet og kan begynne å jobbe med dōTERRA akkurat når du vil!

Jeg gleder meg til å ønske deg velkommen, vi prates <3 

Navn *
Navn

frihet-nettverksmarkedsføring-mlm