hvem er du?

Du er gira på å utvikle deg, vokse og forstår at endring gjør vondt. Du craver mer frihet i hverdagen, enten det er økonomisk frihet, mer fleksibilitet og tid eller helt andre ting. Samtidig vet du at det krevet hardt arbeid for å nå målene sine.

Du kjenner at du har så mye å gi, men du vet ikke helt hvordan du skal få utløp for det, eller hvor du skal begynne. Du liker ordet feminint lederskap og vil ha mer balanse, latter og kreativitet i jobb hverdagen din.

Du er nysgjerrig og gjør det du har sagt du skal gjøre, hver gang. Du forstår at du må ta vare på kroppen din og lede deg selv, før du skal lede andre. Walk the walk, med andre ord.

Du er ikke en med store ord og mange planer, men som aldri gjør noe med det. Du er heller ikke en som vil at andre skal gjøre jobben for deg - da er vi ingen god match.

urban-essentials

Urban Essentials teamet

Jeg vil aldri stille krav eller ha forventninger til deg og vil aldri fortelle deg hva du skal gjøre. Du leder deg selv og bygger din egen organisasjon. Vi har alle forskjelllige mål og planer, og det er selvfølgelig helt greit.

Det viktigste du gjøre er å elske oljene. Uten dette vil du aldri lykkes, uansett. Dette handler om å lede seg selv og leve livsstilen før du skal dele den med andre.

Er du helt ny til oljer er første steg å bestille seg en familiepakke, bli kjent med oljene og kontakte meg når du kjenner deg klar for å dele oljene med andre.

Er du allerede godt kjent med oljer og kan kjenne deg igjen i verdiene til dōTERRA og Urban Essentials nedenfor? Da er det ikke noe å vente på - hvis ikke du gjør dette, vil noen andre gjøre det!

Du kan bo hvor som helst i Norge eller verden, det spiller ingen rolle. Hopp i det og bli med på reisen!


join the tribe!

dōTERRA som selskap har solide verdier, med fokus på mennesker, bærekraft og kvalitet. Disse verdiene deler Urban Essentials, som jobber for å skape et community av bra damer som vi dyrke det feminine lederskapet, samtidig som vi bruker vår stemme til å påvirke samfunnet positivt, ta vare på moder jord og tenke bærekraft i alt vi gjør! Hvis dette er verdier som resonnerer med deg - da må du ta kontakt!

Å jobbe med dōTERRA er den beste beslutningen jeg har tatt for meg selv, noensinne. Ingen andre selskap har gitt meg samme plattformen og tryggheten til å påvirke alt fra familier over hele Norge til å leve mer naturlig, skape bedre balanse mellom det feminine og maskuline i samfunnet, samt kjempe for vår kjære moder jord på veien! Det begynte med meg i mars 2018, og ett år senere har vi over 500 kunder i Norge og Sverige. Vi vokser oss hver dag større og sterkere, og nå vil vi ha deg med på laget!

doterra-co-impact-healing-hands

Dersom du allerede kjenner deg klar kan du melde deg inn som en Wellness Advocate og kjøpe din første familiepakke her. Da blir du en del av Urban Essentials teamet, kan bli kjent med oljene i ditt tempo og begynne å jobbe med dōTERRA akkurat når du vil!

Hvis du har spørsmål eller noe er uklart er det bare å slå seg løs i kontaktskjemaet nedenfor.

Jeg gleder meg til å ønske deg velkommen, vi prates snart <3

Navn *
Navn