urban essentials oslo

 

Urban Essentials Oslo jobber for at du skal få kunnskap og motivasjon til å gjøre de nødvendige endringene som trengs for en bedre fysisk, mental og emosjonell helse. Samfunnet har strukket helse-strikken alt for langt og vi drukner i kronisk stress og kropper fulle av betennelser. Alt for mange sliter med søvn, energi, mage- og tarm problemer, kroniske betennelser, livsstilsykdommer, depresjon og angst. Dette gjelder dessverre også barn og unge i økende grad. 

Kroppen vår er et fantastisk maskineri, men alt for mange har glemt hvordan det føles å være på topp og hvordan vi skal ta vare på kroppen vår. Alt for mange mangler kontakt med seg selv, sin egen kropp, følelsene sine, og ikke minst med det naturlige og vår kjære moder jord. Det er ikke meningen at vi skal være så sliten hele tiden, sove dårlig og være konstant stresset. Heller ikke være misfornøyd med kroppen vår, ha fordøyelsesproblemer, være oppblåst, ha vond eller treg mage.

Når kroppen har ubalanser og betennelser hindrer vi den i å reparere seg selv. Ved å ta tilbake ansvar for vår egen helse, kjenne vår egen kropp, vende fokuset innover og bruke de riktige verktøyene kan vi ta tilbake vår egen helse, både fysisk og emosjonelt. Her vil du finne inspirasjon til å ta dine første eller neste steg i riktig retning gjennom kosthold, yoga, meditasjon, eteriske oljer og selvutvikling. 

Det er på tide å våkne. Både for mannen i gata, myndighetene og helsevesenet. Vi troner på toppen av landene i verden med flest livsstilsykdommer, giftstoffer i kroppen og hverdagsplager, mens løsningen på et langt godt liv ligger rett foran nesen på oss. Gi kroppen din det den trenger og den gir deg god fysisk og emosjonell helse tilbake. 


iselin larsen bak

      Urban essentials oslo  

 
urban-essentials-naturen-yoga-ute
FullSizeRender-3.jpg
urban-essentials-oslo-yoga-meditasjon

Iselin heter jeg, 31 år og bor i Oslo. Her får jeg en smak av både storbyliv og naturen innen noen få kilometers omkrets, og det elsker jeg!

Interessen min for kosthold, yoga og naturlig livsstil startet for snart 10 år siden. Jeg har vært på alt fra kaloritelling til lavkarbo, måltidserstattere og superfood, juicing og detox kurer, ja det aller meste egentlig. Yogaen min har vært maskulin, lineær, tung og disiplinert. De siste fire årene har jeg for alvor satt meg inn i hvordan kroppen og hodet fungerer, samt hva vi mennesker egentlig trenger for å ha det godt med oss selv hverdagen. 

Det har tatt meg årevis å komme dit jeg er i dag. Men nå våkner jeg før klokken ringer om morgenen og har jevn energi hele dagen. Jeg har kontakt med meg selv og tar gode valg for meg selv i hverdagen. Vekten og sultfølelsen min er selvregulerende og jeg har aldri "cravings" eller behov for store utskeielser. Magen fungerer superbra, jeg har en sterk psyke og et godt selvbilde. Hele kroppen fungerer som den skal og hodet hjelper meg med nå målene mine. 

Jeg tror på en naturlig og forebyggende livsstil, hvor vi tar vare på oss selv, mentalt og fysisk, bygger et grunnlag for et langt og godt liv uten plager og vondter. Mine verktøy i hverdagen er yoga, mindfullness, eteriske oljer, kosthold og alt som er naturlig. Det finnes mange måter å kvitte seg med hverdagsplager og ta tilbake kontrollen over egen kropp og helse.

Helhetlig livsstil og helse

Hverdagene mine består av yoga, kosthold og eteriske oljer, kort oppsummert. Jeg har en 300t Hatha Yoga YTT fra Oslo Yoga, bygger et nydelig dōTERRA community, hvor jeg underviser og veileder i eteriske oljer og er kostholdsveileder fra Tunsberg Medisinske. Livet mitt handler om å hjelpe andre til en bedre fysisk, mental & emosjonell helse.

Har du lyst til å jobbe sammen med meg?

Jeg har funnet min vei som passer for meg og min kropp, men det er ikke sikkert at den passer for alle. Uansett mener jeg det er viktig å leve en forebyggende livsstil med et naturlig og betennelsesdempende kosthold. Kroppen henger faktisk sammen (tro det eller ei), så vi må se den som en helhet. Jeg er opptatt av økologisk, bærekraftig og kortreist mat. At det jeg spiser, omgir meg med og smører på huden skal være så rent og naturlig som mulig. Å ha gode rutiner for å ta vare på meg selv, vende fokuset innover, lytte til kroppen min og de signalene den sender meg. Leve i ett med naturen, elementer, sykluser og faser i alt rundt oss.  

- Iselin <3